Computer krav...
Læs - S/S Martha Helsingør

Skriv I Gæstebogen!

Ser Lige Nu 243 - 252 Af 252

 

243 - 29 Februar 2008

Navn:

Henning (oprettet 2005)

By:

Besked:

Hej med jer.tak for sidst, det var en hyggelig dag.

Hilsen Henning.:happy:

 

244 - 29 Februar 2008

Navn:

Marius Knudsen (oprettet 2005)

By:

Helsingør

Besked:

Sikke dog en fantastisk dag/aften, det var vel nok et flot dækket bord (Synd Alf ikke kunne opleve dette) som mødte mit syn i lørdags 12-11-05, man kunne drømme sig helt tilbage til den originale messe. Og så var menuen endda lavet på rim som i filmen.
Jeg vil også benytte lejligheden til at ønske Halfdan endnu engang tillykke med de 60 år, det må siges at det blev fejret med for fuld musik. Jeg takker bestæningen for endnu en aften i selskab med Martha, og byder også de nye besætningsmedlemmer hjerteligt velkommen ombord på Martha.

Jeg ser frem til Svendborg 2006 : )

Mange Martha hilsner

Den Ordblinde skid
(Marius Knudsen)

Ps. Også et par rosende ord til fru. Brovst for det flotte madarrangenent og det fortrinlige fødselsdags besøg sammen med fru Halfdan det var virkelig et stykke Martha historie.

 

245 - 29 Februar 2008

Navn:

Stine (oprettet 2005)

By:

Besked:

Flot side! Elsker selv den film:kiss:

 

246 - 29 Februar 2008

Navn:

Halfdan (oprettet 2005)

By:

Helsingør

Besked:

Åhhh man, sikke en skid vi havde på i lørdags... gu´ ved hvordan skipper har det?
Halfdan takker mange gange for det flotte arangement i lørdags den 12.11.05.
Som altid var maden i flotteste stil, bordet var pyntet ekstraordinær flot op til den specielle lejlighed ("min" 60 års fødselsdag).
Aftenen bød på mange overraskelses mumenter med optræden fra scenen hvor Halfdans 17 års fødselsdag fejres i Piræus. (se billederne i foalbummet).

--Velkommen ombord til de nye besætningsmedlemmer--

Hilsen skibsdrengen Halfdan.:wink:

 

247 - 29 Februar 2008

Navn:

O.P. Andersen (oprettet 2005)

By:

Helsingør

Besked:

Åh kaptajn Nielsen, det forekommer mig der er et par ting vi må tale om - Jeg vil se helt bort fra mandskabets tilstand i går aftes, men jeg afskyr drikkeri ombord på mine skibe, men jeg går ud fra at dette var en undtagelse - ikke sandt ??
Halfdan's fødselsdag blev fejret med maner, selv om det ikke var efter rederiets kostplan ( 4 slags pålæg til frokost ) var det et fantastisk bord Brovst og kaptajn Nielsen havde fremtryllet, men man kan mistænke dem for at der har stået andre bag, jeg håber Halfdan har sovet behageligt på den flotte pude ( hjemmebroderede ) han fik foræret samt nyt "øvrige" gaver fra besætningen.
Alt i alt tak for en dejlig dag til alle, synd for de få der ikke kunne deltage.
Til slut, tak til Brovst for filmklippene over året der er gået ombord på S/S MARTHA HELSINGØR.
mvh skibsreder O.P.Andersen

 

248 - 29 Februar 2008

Navn:

John "Alf" Granhøj (oprettet 2005)

By:

Besked:

Først og fremmest må jeg sige det er en rigtig flot og meget formen hjemmeside i har brygget sammen her! En perfekt hyldest til en af de bedste danske film overhovedet. Og især jeres mindeside, det er utrolig flot og samtidig respektfuldt gjort.
Jeg har set "Martha" lige så længe jeg kan huske. Min gamle far er sømand og har sejlet i evigheder, så det er vel ikke noget under at den er blevet vist endda et par gange der hjemme. Det var en "hjemmespiller", og på vhs-båndet havde den gamle skrevet," S/S Martha - en film for søfolk og ikke for landkrabber". Han har fortalt at den altid blev vist hver eneste gang de var ude på søen, og det gør den forøvrigt stadig væk. Han sejler som høker (hovmester) ved Mærsk. Jeg har godt nok ikke selv sejlet, men arbejdet på værft, og det er vel det tætteste man kommer på, egentlig at sejle. Og jeg kan tilføje, mange værftarbejdere kender også denne prægtige film, og det fyger da også med replikker fra filmen henover dokkene og i smedeværkstedet. Én af de mest brugte er nok: "Hvad kalder De det? -jaeøhh.. -Det kalder jeg RUST! -jaaeøhh, vi stod netop og diskuterede..." Jeg kan dårligt udpege en yndlings-scene fra "Martha", for jeg synes virkelig hele filmen er genial. Men Halfdans fødselsdagsfest er virkelig et af filmens højdepunkter. Også da Brovst og Alf Shanghaier Knud, den er brilliant!! "Næh hov!! I schka ikke gå.. vi schkaaa pumpe... vi schkaaa..." Og Brovsts fede kommentar, "Faldt han?" Jeg man kan jo blive ved.
Men, dette er utvivlsomt den pæneste mest præcise hyldest til Det Gode Skiw Martha jeg nogensinde har set! Min ros får I fuldt ud! Det er dejligt at se, og så tror jeg at jeg vil slutte med denne her:
"Tak skal I ha, Tak skal I fandme ha!!"

 

249 - 29 Februar 2008

Navn:

Henrik Nedergaard (oprettet 2005)

By:

Besked:

Herligt at se en flok ligesindede. Vi er en flok "reserve" Mariusser - tidligere DFDS-telegrafister, som også har en tradition for at mødes en gang om året i Martha stuen i "Svendby" og udveksle løgnehistorier. Skulle jeres Marius vælge at gå på pension, må I endelig sige til. Vi har alle certifikatet, søfartsbogen og uniformsdele pakket, så I siger bare til hvis I får brug for en hurtig udmønstring. (Det kniber måske lidt mere med den Blå bog...) - Hils O P Andersens sekretær (jeg kendte hende engang.... ) - med venlig hilsen og held og lykke med den fortsatte træning. På vegne af DFDS-telegrafisterne.
Henrik Nedergaard

 

250 - 29 Februar 2008

Navn:

Halfdan (oprettet 2005)

By:

Helsingør

Besked:

Tak for en rigtig god aften!


Tak til Alf for det meget vellykede arangement den 13. august

Maden var som sædvantligt af bedste karakter, meget velsmagende.

Det var også dejligt at se hele besætningen uniformeret for en gangs skyld... Flot Alf!

Nå men nu vil jeg gå ud og måle dybten i Messinastrædet.

Vi ses den 12. November.

Halfdan

 

251 - 29 Februar 2008

Navn:

Marius Knudsen (oprettet 2005)

By:

Helsingør

Besked:

Træning d. 13 august 2005


Kære besætning, kære Alf.

Tak for et flot arrangement, med lækker
mad og STOR snaps!

Som officiel "stempel gnist" skal der lyde en stor ros for den høje deltagelse af Søfartsbøger. (minus ALF)

Dog var det bedrøveligt at skibsrederen ikke var til at træffe under "nationalsangen" Du Signede Norge.

Jeg ser frem til den 12 november.
Hilsen
Marius

 

252 - 29 Februar 2008

Navn:

Kaptajn Nielsen (oprettet 2005)

By:

Næstved

Besked:

Tak Alf.


For et godt arrangement i din hyggelige have, som for Brovst og mit vedkommende "startede" i en have lidt længere nede af din vej. (Der var jo også flag på havelågen og festtelt i haven).

Brovst skred jo bare ind i haven til teltet, og jeg fulgte bare efter som det tynde øl .

Brovst spurgte de 2 damer, der var igang med at dække op til deres kommende gæster, "Hej piger ! Hvor har i gemt Leo" ?
hvorpå der blev sagt; "øøøh... Hører I med til Fulgeskydningsgæsterne" ?? Nej svarede Brovst, "Vi skal til fest hos i Martha-klubben".

Deres nu store tekoppeøjne udtrykte: "Fest ???... okay.. i den mundering" da de fik kikket lidt på Brovst's "festtøj" (Møjbeskidt i blå overalsdragt - kulsorte der stak ud fra de alt for korte bukseben direkte ned i et par gl. sorte sko uden strømper på) I guuuder siger jeg bare. Deres øjne på hans festdragt var hele turen værd ind i den have. (Griner)

Til al held var der også flag på Alf's havelåge, hvor Brovst straks af en medbragt pose hev et Marhaskilt op og tapede det på havelågen. (Andre skulle vel nødig gå forkert - griner) Jo... Brovst er en forudseende mand. Man kender da sine "begræsninger" i stedkendelse.

Efter kanont mange hyggelige timer hos Alf endte vi ovre hos Knud og Skipsrederens datter (Ja det er jo længe siden S.S. Martha blev indspillet, så de to har jo fået hinanden forlængst) Der blev vi budt hjertelig velkommen af O.P. - Knud og datter, som jo fyldte "et rundt tal" (jeg genere ikke pæne piger) Alle gæsterne fik inden længe den norske nationalsang, så det varede ikke længe før alle vidste HVEM VI VAR (For også der blev der ved ankomst kikket lidt på vores "festtøj" fra alle dem, der ikke "vidste bedre")

Jeg vil slutte med at takke "de tre værter på Esrumvej" for en fortsat rigtig dejlig aften der også, der varede så længe og så muntert, at jeg kun kan sige. "Jeg kom ikke hjem til Næstved DEN DAG ! (Ps. Er der nogle der har fundet min "rullator" fra den dag. Den står evt. hjemme hos Gnisten eller Skibsdrengen...vil jeg tro....griner)
Kærlig hilsen
Skipper

:cool::cool:

 

Ser Lige Nu 243 - 252 Af 252